AXA i Wachovia deixen HLS, el laboratori de vivisecció més gran del mòn

Com a conseqüencia de la pressió de la campanya contra HLS, no fa molt, el major accionista d’HLS (Deutche Banck) es va desfer dels seus milers d’accions.

El pas següen va ser forçar a les 2 altres companyies que mès accions tenien d’HLS, Axa i Wachovia. Les dos es van trobar amb manifestacions i altres formes de persecució per que tallessin els seus lligams amb HLS. El punt decisiu va ser l’atac incendiari contra Wachovia, reivindicat pel Front d’Alliberament Animal d’EE.UU. Això els va deixar clar que els problemes que els generava relacionar-se amb el laboratori serien molt superiors als possibles beneficis.

Un altre nou revés a H.L.S., la pregunta continua a l’aire ¿quant més podrà aguantar una companyia amb tants problemes econòmics? El que està clar és que gent disposada a atacar H.L.S. no falta. Però quants més siguem i més intel·ligentment golpegem, abans acabarem el laboratori.

A la península la pressió s’està centrant en la multinacional farmacèutica Novartis. Una de les companyies amb una història més fosca del món. Des d’aquí saludem totes les persones que estan persuadint a Novartis. Esperem que finalment els convencem i que li donguin l’esquena a Huntington Life Sciences.

Extret de http://www.accionvegana.org/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: