L’humà és absurd!… per un costat s’estan desfent les glaceres y el món no sap com parar-ho i per altre banda Chile aprova projectes per destruir-les

 A la vall de Sant Fèlix, l’aigua més pura de Xile passa per dos rius alimentats per dos glaceres. Enormes depòsits d’or, plata i cubre han sigut trobats sota les glaceres. Per arribar a ells serà necessari destruïr les glaceres i fer dos enormes forats cadascun tant gran com una muntanya.El progecte s’anomena Pasqua Lama i la companyia es diu Barrick Gold.  L’operació està sent plantejada per una muntinacional de la qual és membre el George Bush pare.El gobern Xilé ha aprobat el projecte per que comenci aquest mateix any. Lúnica raó perque no hagi començat encara, és perque els camperols han obtingut un aplaçament.

Si destrueixen les glaceres, no només destruiran la font d’un aigua especialment pura, sinó que contaminaran permanentment els dos rius; de tal forma que mai més tornaran a ser aptes per a el consum tant d’humans com d’animals no humans, degut a l’us de cianur i àcid sulfúric en el procés d’extracció.

no-a-pascua-lama.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: