Dos atacs simultanis contra l’industria pelletera a Castelló i Santiago de Compostela

Un comuinicat enviat per actvistes i diverses noticies publicades als mitjans de comunicació fan referència a dos atacs simultanis contra granges intensives de visons.

Els visons utilitzats per la industria pelletera son animals salvatges sotmesos a condicions de confinament brutal amb l’unic objectiu d’extreure’n la pell per a roba de luxe.  

A continuació Reproduim el comunicat relatiu a l’assalt de la granja de Santiago:

“La nit del 27 al 28 de novembre un grup de persones vam decidir portar a la pràctica la nostra postura antiespecista i per l’alliberament animal.

Ara és l’època en la que els propietaris de les presons de visons comencen la massacre. Vam considerar que era necessari oposar-nos a ella d’una manera directa i efectiva; amb determinació.

Vam anar a la granja situada a Sionlla (Santiago), davant del Monte du Gozo, i les vem buidar completament; totes i cadascuna de les més de 24 naus que hi havia, alliberant uns 20.000 visons. Desafortunadament els propietaris de la granja, assedegats de diners, ja havien començat la matança. Ja havien assassinat almenys mil visons, els havien arrancat la pell i les havien posat a assecar deixant-les previament amb serradures.Les pells van ser trobades (per nosaltres), llençades a un fanguer, impregnades de litres i litres d’un liquid roig que vam pensar que era sang; es va llençar aigua amb una manguera, i per ultim es va llençar menjar per a visons per sobre. El resultat fou que les pells van quedar totalment inservibles. Estimem que els danys relatius a aquest únic acte ronden els 60.000 euros.

Els mitjans de comunicació de masses ens van calificar com ecologistes despres de la recent ació d’aalliuberament que el Front d’Alliberament Animal va realitzar a Castelló. Des d’aqui volem matitzar que encara que no ens desagrada el terme en qüestió, el nostre posicionament ecologista parteix des d’un rebuig radical a l’antropocentrisme habitualment manifestat per les grans ONG’s “ecologistes”. creiem en l’alliberament animal des d’un punt de vista respetuós amb el medi ambient del que formem part. Els visons son animal salvatges, i nosaltres ens hem limitat a tornar-los al seu estat natural, d’on mai haurien d’haver estat arrancats.

El que hem fet ha estat una expressió de les nostres idees en el món real. Creiem que cap individuu ha de ser engavbat. I, com es va advertir en el primer comunicat de l’ALF repetim un cop mes que aquests tipus d’accions sols seran erradicades quan l’ultim animal reprimit sigui lliberat. Fins aquest moment continuarem endavant.”

_album_vertical.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: