Retiren del mercat un medicament de Novartis al descobrir-se greus efectes secundaris

Les autoritats sanitàries de diversos estats (Canadà, Austràlia, Nova Zelanda i EEUU) han forçat a Novartis a retirar del mercat l’anti-inflamatori Prexige per la seva propensió a causar greus danys hepàtics en els pacients. La noticia segueix a la petició de la FDA (Food and Drug Administration, organisme regulador de fàrmacs als EEUU) a Novartis de deixar de comercialitzar el fàrmac Zelnorm, basant-se en la identificació recent de diversos casos de fallada cardiovascular relacionats amb el consum del medicament al març del 2007. Segons aquest organisme vàries morts derivades de problemes de ronyó haurien tingut lloc a principis d’any a causa de l’Exjade, un altre producte de Novartis.

Només a Australia es calcula que unes 60.000 persones han utilitzat el Prexige. Davant la primera prohibició de comercialitzar el producte (que va tenir lloc a Australia) Novartis va anunviar en un comunicat de premsa que els pacients que consumissin Prexige havien de “parar inmediatament el tractament i contactar amb el seu metge per seguir una medicació alternativa. Els pacients han de tornar les pastilles de Prexige que els hi queden al seu farmacèutic”.

Aquesta és una mostra més de que la brutal explotació que s’està portant a terme sobre els animals destinats a l’experimentació animal no només és injustificable desde un punt de vista ètic, sinó que a sobre és inútil i perillosa per als éssers humans. L’únic motiu pel qual es continua mantenint la vivisecció com a vía d’investigació vàlida és l’enrome quantitat de diners que s’emporten les empreses que acaparen aquest brut negoci. I entre elles Huntingdon Life Sciences (HLS), contractada per Novartis per provar els seus productes, amb els resultats com els que aquí exposem.

A aquesta gent no li importa res. No els importen ni els animals ni els seus pacients, ells només veuen mercaderia. Matèries primeres, clients i diners. Juguen amb vides i creuen que sempre poden sortir  guanyant. Ha arribat l’hora de fer-los saber aquest joc no els hi contoinuarà sortint gratis.

Defensem les nostres vides i la dels animals expotats.
GUERRA A NOVARTIS.
GUERRA A HLS.
GUERRA A L’EXPERIMENTACIÓ ANIMAL.

Campanya pel Tancament de HLS (contrahls@gmail.com)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: