Heura per tot arreu!

Aquesta pàgina web és la part digital d’un projecte nou d’editació, comunicació i agitació centrat en la defensa dels animals i la Terra desde una perspectiva anticapitalista i antiautoritària. Amb aquesta modesta web i una publicació que aviat veurà la llum, aspirem a recolzar tots aquells projectes i lluites que avui planten cara a l’explotació dels animals no humans i la destrucció del territori natural que genera de forma cotidiana el capitalisme.

La relació d’ambdós elements, els animals i la Terra, és tant vital per nosaltres com la seva integració en una crítica global a totes les misèries del Sistema, incloent les que patim els humans.

Per això estem aqui, perque no ens val una lluita d’alliberament que tant sols serveixi als interessos d’un grup especific i condemni a la resta a continuar atrapades en l’esclavitut del món de la mercaderia.

Perquè els humans no som mà d’obra, ni els animals objectes, ni la Terra recursos.

Perquè si no lluitem ara estem abocats a veure desapareixer tot allò que val la pena estimar i defensar del món que coneixem.

Perquè hem arribat massa lluny i ja no volem més autopistes, ni centres comercials, ni laboratoris de vivisecció, ni trens d’alta velocitat, ni macropresons, ni granges intensives. Tant sols heura, heura per tot arreu cobrint les runes d’una bogeria que ja fa massa que dura.

Tardor de 2007, Barcelona

Co·lectiu Heura

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: